19 Mayıs 2012 Cumartesi

Facebook artık yeni uygulamasıyla karşınızda olacak

Facebook yeni uygulamasını tanıttı

Fb'ta yer alan sayfaları yönetmek maksadıyla Fb Pages Manager uygulaması iOS App Retailer'daki durumunu aldı. Uygulama sadece sayfaları yönetmek için sarf ediliyor.



Facebook, taze 1 uygulamayı daha çok App Store'dan yayımladı. Şimdilik sadece iOS için duyurulan Fb Pages Supervisor uygulaması ile bundan böyle Fb'ta bulunan sayfalarınızın idaresini

sıkıntı olmaksızın düzenleyebilirsiniz.

Pages Supervisor uygulaması, iOS'da var olan normal Facebookuygulamasıyla tamamen aynı şekilde dizayn edilmiş. Tek

ihtilafı biri profil alanınızı yönetmeyi sağlarken Pages Supervisor sadece tedvir edicisi (yöneticisi) olduğunuz sayfaları tedvir etmeyi (yönetmeyi) sağlıyor. Doğrusu bu alandaki en büyük bir eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.


Pages Supervisor'ı kullanmak için yalnızca büyük ölçüde sayfalara elde bulundurmanıza gerek yok. Facebook'ta herhangi bir sayfa açtıysanız, çok takip edeni bulunsun bulunmasın uygulamayı değerlendirerek sayfanızı idare edabilirsiniz. Uygulama yüzünden derhal çabucak her şeyi gerçekleştirebildiğinizi de açıkca belirtelim.  Fb Pages Supervisor uygulamasının bugün süresince tüm dünyaya yayılması bekleniyor. Ulaşan bilgilerde şu an için sadece Yeni Zelanda 'dolayında var olduğu, Amerika ve Avrupa'veya çok kısa bir zaman içerisinde ilan edileceği açıkca belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder