19 Mayıs 2012 Cumartesi

Chrome yeni sürüm

Chrome Yeni Versiyonunu indir

Chrome'un en son sürümü ufak amma yararlı değişikliklerle geldi! İşte detaylar ve download etme adresi... Google'ın world-wide-web browser'ı (tarayıcısı) Google chrome'un taze versiyonu Google chrome ondokuz yayınlandı.


En son versiyon, yer imlerinizi, parolalarınızı, eklentilerinizi ve açık sekmeleri öteki pclerle ve seyyar (mobil) cihazlarla dengeleyebiliyor. Yeniden oluşturulan düzeltme (ayar) sayfası, arama kutucuğu ile ayarlar içinde dilediğiniz ayarı keşfetmenize yardımcı oluyor. "Yeni sekme" sayfasında sağ tarafa olan alttaki taze 1 opsiyon ise diğer

COMPUTER SYSTEM ve diğer aletlerinizdeki açıkta kalan sekmelere ulaşmanızı temin ediyor (eşitleme özelliğinin bütün aygıtlarda açıkta kalan olması kaydıyla). Seyyar (mobil) aletlerde Chrome'u eşitlemek için Android dört.0 ve Google chrome'un seyyar (mobil) uygulamasını kullanıyor olmalısınız.

Peki Chrome 19'un taahhüt ettiği başarı çoğalışı gerçeğe dönüştü mü? Google'ın V8 hız tahliline göre tarayıcı bundan böyle 10.791 değer kazanıyor. Bir önceki versiyonda ise puanı, sekiz.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Chrome 19, bütün tarayıcıların ilerisinde bulunuyor.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder