19 Mayıs 2012 Cumartesi

Bayan Çizme Çeşitleri

Kadın Ayakkabı Çeşitleri

Satın Almak İçin TIKLAYIN  bayan ayakkabı modelleri

Kış vakitinde ve yağmurlu soğuk havalarda hanımların en çok lüzum duyduğu ayakkabı örneklerinden birisi de çizmelerdir. Çizmeler bayanların asla red etmeyeceği ve bir kış boyunca ayaklarından çıkarmayacağı ayakkabı türlerinden biridir. Kızlar için dizayn edilip meydana getirilerek sizlerin beğenisine ibraz edilen bayan çizme türlerinin çok fazla türleri bulunmaktadır. Kadın çizmelerin en son numuneleri suet çizmeler, cilt çizmeler, ince yüksek topuklu ve yatay taban tobuksuz olaraktan çok fazla çeşitleri ve modelleri mevcuttur. Bayanlar genç bayanlar soğuktan kendinizi himaye etmenin en şahane ve akilane yolu sonbahardan bahara dek ayağınızdan ayrılmayacak çizme türlerini sizlere takdim etmeye çaba safettik ve size en uygun çizmeleri zevkinize takdim etmekteyiz diler kısa diler uzun ya da cilt çizmeler suet çizmeler bu senenin en çok araştırılan çizme numuneleri olmuştur. Görülüyor ki gelecek seneler de modasından hiç 1 şey kaybetmeden aynı arzu gösterecek gibi duruyor. ikibinonbir-2012 senesinin en en son moda ve craze bayan genç hanımlar için çizme modellerinden çok fazla markalara ait olan çizmelerden en çok satış yapan ve kızların hayran olduğu çizmeleri küçükte olsa göstermeye malumat vermeye çaba safettik sizde bahsi geçen konu ile ya da hangi çeşitlerin olmasını istiyorsanız rica ederim bize iletiniz ve platformumuzda yer verelim.


Diz aşağısına dek uzanan bu uzun süet kadın çizmeleri ayak üzeri ve bacak kısımlarından kemerli bu kayışlar çizmelere ayrı 1 çekicilik vermektedir. Bu süet çizmeler typical yükseklikte topuklu aşırı ince uzun olmayan topuklarıyla bayanların daha rahat ve özgürce hareket etmesini sağlamaktadır ger yaştaki kızlar için excellent.

Bu süet kadın çizmeleri de 1 üstteki bayan çizme modellerine fazla aynılık taşımaktadır birtakım farklı spesiyaliteleri mevcuttur en mühim özelliklerinden 1'i topuksuz düz taban olması ve topuklu çizme beğenmeyen bayanların tam aradığı 1 süet çizme modelidir.Bu çizmelere yandan dikiş gibi nakış verilmiz ve iç bölümünde da fermuarlı olması bayanlara ferdi bir rahatlık sunmaktadır.

Bu rengarenk tonlu lastik naylon kadın çizmeleri bilhassa yağışlı ve karlı havalarda takılabilecek en yaraşır en konforlu kadın çizmeleridir. bilhassa genç kadınların ayaklarında izlemeye alışkın olduğumuz bu kışlık yağmurluk bayan çizmeleri öbür çizme türlerinede bakarak daha fazla konforlu olabilir denemenizde yarar vardır.

Bu dış bölümleri tüylü içi yün olan genç bayanlar için tasarlanmış çizme modelleri genç kızlara ve genç kızlara değişik 1 güzellik ve şıklık vermektedir herkesten başka bir imtiyaz sunmaktadır. Üst bölümleri bacaklara kemerli olan çizmeler yan taraftan da fermuarlı olması nedeniyle çıkartıp giymesi oldukça olağan ve kolay. Bu tüylü çizmelerin başka bir özelliği de topuksuz yatay taban olmasıdır zira bu cins çizme modelleri kadınların hareket kabileyetini kısıtlamadan rahat hareket etmelerini rahat yürümelerini sağlamaktadır tüm kızlara tavsiye edebiliriz.

Bu kalın ve yüksek topuklu siyah kadın çizmesi diz altına dek uzanabilen ve umimiyetle uzun boylu bayanların en fazla tercih ettiği kısa eteklik aşağısına çok süper yakışabilecek 1 deri bayan çizmesi modeli.







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder