11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Seneye Damgasını Vuran Oyun




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca rüzgarların soğuyacak bulunması bir de ‘tatil’ (Ne tür tatil yahu?) döneminin bitişi, okulların yayılması derken gerçekte tam depresyon aylarına giriş yapmış bulunuyoruz. En azından benim açımdan güz (sonbahar) bütün vakit olduğu gibi tekrar maksimum depresif bir giriş yapacak hayatıma. Sizi bilemem tabii.







PES ikibinonüç bak bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Fakat bu ayların oyunseverler için 1 de harika tarafı mevcut. Bu da oyundünyasında yaz süresince devam eden (çok şükür Diablo üç hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve şirketler yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine 1 bir en büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





özellikle futbol tutkunları için en mühim aylardır güz (sonbahar) ayları. Çünkü ayrıca Pro Evolution Soccer 2013 birde FIFA 13 piyasaya sürülür. Vaktiyle Football Manager serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





hemen de Eylül ayının bitimine gelmemizle birlikte havalar henüz soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer ikibinonüç’ü piyasaya sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda sizler için demosunu ve lansmanda tam sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES ikibinonüç, bu yıl daha çok kararlı dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder